2013. november 20., szerda

22 Jump street

Megérkeztek a 21 Jump Street folytatásának legelső nem hivatalos képei, amelyek a forgatásról készültek és a két főszereplő, Channing Tatum, illetve Jonah Hill láthatóak rajtuk.

A népszerű sorozat alapján készült 21 Jump Street tavaly áprilisban érkezett meg a mozikba és nagy siker lett, hiszen a kritikusok mellett (nálunk például 85%-ot kapott) a nézők is szerették, olyannyira, hogy a 42 milliós büdzséből több mint kétszázat faragott. Nem volt kérdés, hogy elkészül a folytatás, korábban be is jelentették és nemrég a forgatás is elkezdődött Louisiana-ban, hiszen megkaptuk a legelső képeket róla. Channing Tatum és Jonah Hill visszatérnek a főbb szerepekben és ezúttal a középiskola helyett az egyetemen nevettetnek majd. A folytatásban nem fog újra beugorni Johnny Depp, de a készítők ígérete szerint így is lesz egy nagy cameo. A tervezett premier 2014. június 13.

Hát igen, a második rész címén nem agyaltak sokat, nemes egyszerűséggel 22 Jump Street lett. Remélhetőleg nem követik el azt a hibát amit a Másnaposok 2 annak idején, és nem ugyan azt a sztorit helyezik más környezetbe. Egyenlőre annyit tudunk, hogy a két főszereplő Channing Tatum és Jonah Hill visszatérnek, és most egy középiskola helyett, egy egyetemen tevékenykednek majd. A két rendező Phil Lord és Chris Miller is izgatott a folytatás miatt reméljük tudják tartani a szintet. Ezen kívül még az tűnik egyre biztosabbnak, hogy Ice Cube is visszatér Captain Dickson szerepében. A 22 Jump Street 2014 június 13-án kerül a mozikba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése