2013. november 20., szerda

A hobbit - Smaug pusztasága

A hobbit - Smaug pusztasága
(The Hobbit: The Desolation of Smaug, 2013)










A hobbit, Zsákos Bilbo (Martin Freeman) merész vállalkozása tovább folytatódik, még a cél messze van. A kalandokat kereső kis csapat tagjai Bilbo, Gandalf (Ian McKellen) és a törpök összes bátorságukat összeszedve átverekedték magukat a Ködhegység alatt. A következő úticél ahová el kell jutniuk a Bakacsinerdő, de már Gandalf nélkül. A kis csapat segítségre szorul a veszélyekkel teli úton és egy hatalmas erővel bíró idegen húzza ki a bajból őket. Bilboék a vándorlásuk során elérik Tóvárost is ahol is teljesítenie kell a kis hobbitnak azt az ígéretét, amit a törpöknek tett.
A kalandokat folytatják tovább, mert a cél még mindig messze van. A csapatnak a lehető legrövidebb időn belül el kell jutnia a Magányos hegyhez, ahol Bilbo újabb nehéz feladatok elé néz, fel kell kutatnia azt a titkos ajtót, amely a rettegett sárkány, Smaug kincséhez vezet.
A kérdés mindeközben csak az marad, milyen titkos küldetésbe fogott Gandalf, hogy oly hírtelen el kellett utaznia délre, és hogy függ össze ez az utazás a hobbit csapatának küldetésével?

Nemzet: amerikai, új-zélandi
Stílus: fantasy, kaland
Amerikai bemutató: 2013. december 13.
Magyar mozibemutató: 2013. december 13

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése