2013. december 8., vasárnap

A csodálatos Pókember 2

A csodálatos Pókember 2.Film adatok

Eredeti cím: The Amazing Spider-Man 2.
Mozibemutató (USA): 2014. november 27.
Magyar cím és korhatár: A csodálatos Pókember 2. (BA)
Magyar bemutató: 2014. május
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Akció, Képregény, Fantasy
Rendező: Marc Webb
Forgatókönyvíró: Alex Kurtzman, Roberto Orci
Főszereplők: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Paul Giamatti, Sally Field, Felicity Jones
Filmstúdió: Sony Pictures
Filmforgalmazó: InterCom
Forgatási képek: http://szupermozifilmek.blogspot.hu/2013/12/a-csodalatos-pokember-2-forgatasi-kepek.html



A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2) előkészületben lévő amerikai szuperhős film, melyet a tervek szerint 2014. május 2-án fognak bemutatni az Amerikai Egyesült Államokban. A film Marc Webb rendezésében az eredeti Marvel képregény alapján készül. Ez lesz az ötödik filmes Pókember-feldolgozás, valamint a 2012-es A csodálatos Pókember folytatása. Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Paul Giamatti, Denis Leary, Colm Feore, Chris Cooper, Sally Field, Chris Zylka, Marton Csokas és Felicity Jones filmbéli szereplését erősítették meg ezidáig.
A cselekmény szerint Peter Parker Pókemberként folytatja bűnüldözői harcát, miközben új ellenségekkel kell szembenéznie és a múltjával kapcsolatban is újabb dolgokat fedez fel.


 Még a szuperhősök sem tartják be az összes ígéretüket. Peter Parker (Andrew Garfield), aki vörös-kék pókruhájában üldözi a gonoszt a nagyvárosi utcákon megígérte szerelme haldokló apjának, hogy kerülni fogja a lányt (Emma Stone) – és így gondoskodik a biztonságáról.
Ám ez egyszer megszegi az ígéretét. Nem elég neki, hogy elkapjon minden bűnözőt, kevés a toronyházak fölötti, őrült tempójú száguldás és lendülés: Gwen nélkül már semmit sem ér az élete.
Lehet, hogy meg fogja bánni: egy új szupergonosz ellenfél, Electro (Jamie Foxx) felbukkanása ugyanis minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorja – és a múltjából is újabb, tisztázatlan emlékek kísértik…




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése