2013. december 31., kedd

A tini nindzsa teknőcök forgatási képek

 A ninja teknőcök először egy egyszerű képregényformában jelentek meg 1984-ben, de a manhattani csatornarendszerben élő pizza zabálok nagy sikernek örvendtek és a 90-es évekre a képregényből játékfigurák, majd rajzfilmsorozat, mozifilmek és videojátékok készültek belőle.
Most 2014-re újra a mozivásznakra szeretnék küldeni a TMNT csapatát, ami egy élőszereplős remake volna, és a teknőcök captur-motion technikával lesznek megalkotva. A producer Michael Bay, míg a rendező Jonathan Liebesman, akinek legutóbbi művei a Csata: Los Angeles és a Titánok haragja filmek.

  • magyar bemutató: 2014. augusztus
  • amerikai bemutató: 2014. augusztus 8.

Megvannak a Tini Nindzsa Teknőcök főbb szereplői

Múlt héten kiderült, hogy Alan Ritchson alakíthatja Raffaellót a Tini Nindzsa Teknőcök rebootban, ma pedig azt is meg tudjuk mondani, hogy kikre bízták a többi űrteknőc megformálását. Pete Ploszek lesz Leonardo, Jeremy Howard játszhatja Donatellót, Noel Fisher Michaelangelot keltheti életre.
Ploszek a Városfejlesztési osztály és a Shameless – Szégyentelenek sorozatokban volt látható, Howard is inkább a tévé világából lehet ismerős, játszott a Totál szívás-ban. Fisher is sorozatokban (az Emmy díjas A Hatfield-McCoy viszály, The Booth at the End) színészkedhetett. A forgatást a jövő hónapban szeretnék kezdeni, tehát hamarosan leszerződtetik a megfelelő személyt Zúzó szerepére is.



























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése