2013. december 26., csütörtök

Mr. Peabody és Sherman kalandjai


    Film Adatok  


    Eredeti cím: Mr. Peabody & Sherman
    Mozibemutató (USA): 2014. március 7.
    Magyar cím és korhatár: Mr. Peabody és Sherman kalandjai (6)
    Magyar bemutató: 2014. március 13.
    DVD megjelenés (HUN):
    Műfaj: Animáció, Kaland, Vígjáték
    Rendezők: Rob Minkoff
    Forgatókönyvíró: Ted Key, Craig Wright
    Szinkronhangok: Ty Burrell, Max Charles, Stephen Colbert, Ariel Winter, Stanley Tucci, Leslie Mann, Allison Janney, Mel Brooks
    Filmstúdió: DreamWorks Animation
    Magyar forgalmazó: InterCom


      A DreamWorks Animation 2014-ben egy olyan animációs filmmel indít, aminek az alapját egy 60-as évekből származó rajzfilmsorozat adja. The Rocky and Bullwinkle Show-ban kapott helyett a Peabody’s Improbable History című kis mesesorozat, amiben egy tudós kutya és az ő kisgyerek segédje egy időgép segítségével bejárták a múlt híres eseményeit, hogy megtudják mik is történtek valójában a legendák hátterében.

      A Mr. Peabody és Sherman kalandjai egy 2014-ben megjelenő amerikai animációs film amit a Dreamworks Animation mutat be, és a 20th Century Fox forgalmaz. Maga a film az 1960-as amerikai animációs tévésorozaton, a Rocky és Bakacsin kalandjain alapszik, melynek része a Peabody valószínűtlen történelme, amelyben egy szuperokos kutya, és barátja, egy kisfiú visszautaznak a múltba, a történelem nagy eseményeihez. A filmet Rob Minkoff, Az oroszlánkirály rendezője jegyzi, főbb szerepekben Ty Burrell, Max Charles, Stephen Colbert, Leslie Mann, Ariel Winter és Allison Janney hallható. Amerikában a filmet március 7.-én, Magyarországon pedig március 13.-án.



      Cselekmény

      A történet középpontjában Mr. Peabody, a világ legokosabb személye (aki történetesen egy kutya) áll. A film bemutatja, Mr. Peabody miként fogadja örökbe Shermant, az átlagos emberkisfiút, akivel, Peabody saját találmányán, a Voltkomppal, egy különleges időgéppel, a két kalandor izgalmas utazásokat tesz a múltba, hogy megismerjék a történelem nagy eseményeinek háttereit. A dolgok akkor vesznek váratlan fordulatot, mikor Sherman hibájából a Voltkomp meghibásodik, és veszélybe kerül az egész téridő-kontinuum, Peabody pedig élete talán legnehezebb kihívásával találja szemben magát – vajon belőle válhat-e jó szülő?

       Szereplők

      • Mr. Peabody (eredeti hangja Ty Burrell): Egy intelligens beszélő kutya, sikeres üzletember, feltaláló, Nobel-díjas tudós, ínyenc és kétszeres olimpiai bajnok. Ő találja fel a Voltkompot, egy időgépet, mellyel fogadott fiával, Shermannal visszautazik a múltba.

      • Sherman (eredeti hangja Max Charles): Mr. Peabody örökbefogadott fia. Az eredeti sorozatban Mr. Peabody Sherman tulajdonosa.

      • Penny Peterson (eredeti hangja Ariel Winter): Egy okos, 8 éves kislány, Sherman osztálytársa. Az eredeti sorozatban nem szerepel.

      • Mr. és Mrs. Peterson (eredeti hangjaik Stephen Colbert, Leslie Mann): Penny szülei.

      • Mrs. Grunion (eredeti hangja Allison Janney): Sherman iskolájának roppant szigorú, szabálykövető igazgatónője.


      Nincsenek megjegyzések:

      Megjegyzés küldése