2013. december 28., szombat

San Andreas 3D - Dwayne Johnson / 2015 /
 Brad Peyton rendező és Dwayne Johnson már dolgozott közösen az Utazás a rejtélyes szigetre kalandfilmben, most pedig újra alkalmuk nyílik rá a New Line Cinema legújabb katasztrófafilmje, a San Andreas: 3D kapcsán.

 A projektet már 2011 óta fejleszti a New Line, az eredeti forgatókönyvet már  4-szer újraíratták, legutóbb a Chad Hayes-Carey Hayes párossal, akik a Démonok között szkriptjét is szállították.A majdani film címe San Andreas 3D, a története pedig a következő: Kaliforniát nagy erejű földrengés rázza meg. Johnsonnak az elpusztult vidéken kell átvágni, hogy megtalálja kislányát. A forgatókönyvet Carey és Chad Heys jegyzik majd, akik olyan alkotásokat tettek le az asztalra, mint pl. a Démonok között, a Vakító fehérség és a Viasztestek. Mivel a ”Szikla” eléggé elfoglalt mostanság a forgatást csak 2014 első felében kezdik meg.

Update* 

Dwayne Johnson egyébként a minap arról is bejelentést tett, hogy a San Andreas: 3D jeleneteit, melyet egyébként az a Brad Peyton dirigál majd, aki a Lobo-filmet is rendezné a Warner Bros.-nak, áprilisban kezdik el felvenni.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése