2014. július 5., szombat

Batman v Superman - Az Igazság hajnala

Film Adatok


Megjelenés dátuma: 2016 . Május.6
Stúdió: Warner Bros. Pictures
Rendező: Zack Snyder
Forgatókönyvíró: Chris Terrio, David S. Goyer
Szereplők: Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Scoot McNairy
Műfaj: Akció, Kaland
MPAA Rating: Nem áll rendelkezésre
Hivatalos honlapja: BatmanvSupermanDawnofJustice.com | Facebook
Review: Nem áll rendelkezésre
DVD Review: Nem áll rendelkezésre
DVD: Nem áll rendelkezésre

Forgatási képek: http://bit.ly/1iVOVwt


A hírek szerint a cselekmény azzal indít majd, hogy Batman megérkezik Metropolisba, éppen akkor, amikor Superman (Henry Cavill) végez Zod tábornokkal (Michael Shannon), azaz Az acélember végi események idején. Ennek ellenére a Batman vs Superman már pár évvel a kryptoni vitézt bemutató film után fog játszódni, amikor már Superman megvetette a lábát a Földön, mint a bolygó elsőszámú hőse. Alaphelyzetben ekkor Clark Kent és Lois Lane (Amy Adams) nem csupán együtt dolgoznak a Daily Planetnél, de együtt is élnek, hiszen Lois kezdettől fogva tudja jól, hogy Clark kicsoda és micsoda is valójában.
 
Mindeközben Bruce Wayne mint Batman folyamatosan nyomon követi Superman életét és cselekedeteit, amelynek következtében ő is tisztában van azzal, hogy a titán civilben Clark Kentként újságíróskodik. Egyszer aztán Lois komoly bajba keveredik valahol a Közel-Keleten, amiből természetesen a szuperpasija húzza ki, csakhogy ez egyszersmind nem kis pusztítással jár majd. A helyzet odáig fajul, hogy nemzetközi botrány kerekedik Superman beavatkozásából, mondván ő valójában nem más, mint az Egyesült Államok különleges, legyőzhetetlen fegyvere, amit ráadásul nem is tudnak kontrollálni. Ahogy aztán a helyzet egyre fokozódik, utóbb Batman is úgy dönt, hogy ideje színre lépnie és megrendszabályoznia Kentet, aki túlontúl is szabadon rendelkezik a hatalmával a Földön, amivel hosszútávon inkább árt az emberiségnek, semmint segít rajta.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése