2015. január 26., hétfő

A fekete ruhás nő 2. – A halál angyala

Film Adatok


Magyar cím és korhatár: A fekete ruhás nő 2. – A halál angyala (16)
Eredet cím: The Woman in Black: Angel of Death
Műfaj: Horror, Thriller,
Szereplők: Phoebe Fox, Merryn Pearse, Mary Roscoe, Helen McCrory, Amelia Crouch, Amelia Pidgeon, Casper Allpress, Pip Pearce, Leilah de Meza, Jude Wright, Alfie Simmons, Oaklee Pendergast, Thomas Arnold, Jeremy Irvine, Adrian Rawlins,
Játékidő: 98 perc
Mozipremier (Angol): 2015. január 1.
Mozipremier: (Magyar): 2015. február 19.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): -

Forgatókönyvíró: Susan Hill, Jon Croker
Rendező: Tom Harper
Technikai információ: -
Filmstúdió: Alliance Films
Filmforgalmazó: Freeman Film

Jean Hogg iskolaigazgató (Helen McCrory) és Eve Perkins (Phoebe Fox) nyolc gyermekkel együtt, egy elhagyatottnak ígérkező, lápos vidékre tart, Crythin Giffordba. Úgy hiszik, hogy ott megúszhatják a második világháború okozta borzalmakat és biztonságban átvészelhetik a harcokat. Útközben a királyi légierő egyik pilótájával, Harry Burnstow-val (Jeremy Irvine) is összefutnak, a férfi pedig szintén az általuk megcélzott helyre tart.
Az épület azonban nem a várt képet mutatja, egy ütött-kopott, elhagyatott hely, ahol Eve rémálmoktól izzadtan ébred az első éjszakát követően és további furcsaságok is történnek. Megmagyarázhatatlan zajok és hangok hallatszódnak a falak között. A gyerekek azt beszélik, hogy kísértet lakik az épületben. Miután pedig az egyik kisfiú eltűnik, a tanárnő nyomozásba kezd, szeretné megmenteni a nebulót, de egy igazán félelmetes és bosszúszomjas lénnyel van dolga. Az sem biztos, hogy van kiút az ördögi körjátékból.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése