2015. január 5., hétfő

Hangya

 Film Adatok


Megjelenés dátuma: 17 július 2015
(3D / 2D színházak)
Stúdió: Walt Disney Pictures, Marvel Studios
Rendező: Peyton Reed
MPAA Rating: N / A
Forgatókönyvírók:
Szereplők: Judy Greer, Bobby Cannavale, Paul Rudd, Michael Douglas, Michael Pena, Martin Donovan, Wood Harris, John Slattery, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Gregg Turkington, Abby Ryder Fortson, David Dastmalchian, TI
Műfaj: Akció , Sci-Fi , Kaland
Időtartam: N / A
Minden jog tulajdonosa: N / A
Copyright: N / A


2015-ben nyáron a Bosszúállók mellet egy új hős is bemutatkozására is sor kerül, mégpedig a Hangya, aki a saját fizikai méretének változtatására képes. 

A Hangya (vagy Hangyaember) középpontjában egy mestertolvaj, Scott Lang (Paul Rudd) áll, aki egy fantasztikus képesség birtokában van: a testméretét képes teljesen lecsökkenteni úgy, hogy a fizikai ereje eközben sokszorosára megnövekedik. Mentora, Dr. Hank Pym (Michael Douglas) segítségével Scott felébreszti hősies énjét, egy lehetetlennek tűnő rablást kell megtervezniük és végrehajtaniuk, hogy megmentsék a világot a biztos pusztulástól.
A filmet Peyton Reed rendezi, a főbb szerepekben az említetteken kívül Evangeline Lilly, Michael Pena, Corey Stoll, Judy Greer, David Dastmalchian, John Slattery, Neil Hamburger és Bobby Cannavale lesz látható.

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése